Taula de Treball – Reglament de Règim Intern

Taula de TreballEls passats 20 d’abril i 4 de maig es van produir, a les oficines del club, la segona i tercera reunions de la Taula de Treball entre el Lleida Esportiu, les penyes Rudes i És Un Sentiment, membres de la societat civil lleidatana i els Amics del Lleida.

En la darrera de les reunions es va consensuar i aprovar el Reglament de Règim Intern del club, qui té la responsabilitat de realitzar els tràmits legals per la seva entrada en vigor i posterior aplicació.

El reglament cobreix mesures per prevenir i evitar actes i manifestacions de caràcter violent, racista o xenòfob, i qualsevol altre tipus d’actuacions de caràcter intolerant o discriminatori realitzats pels/per les abonats/es, simpatitzants, i/o afició local o visitant, amb ocasió dels espectacles o esdeveniments esportius en què participen els equips del Lleida Esportiu.

Per a més informació, consulteu el següent enllaç.

Un altre dels objectius que s’havia fixat la Taula de Treball era la creació de la Grada d’Animació. L’Associació, que des d’un primer moment va expressar la seva voluntat de no intervenir-hi, anima als diferents col·lectius d’animació que trobin el millor encaix per a la consecució d’aquesta fita.

moon