Sant Jordi 2021

Els Amics del Lleida us desitgem un Feliç Sant Jordi 2021!

Com en anys anteriors i com sempre ho hem fet, la nostra Associació aposta per un dels dies més bonics de l’any, la diada de les roses i de la literatura. Enguany els Amics del Lleida volem participar en aquest fantàstica jornada amb un sorteig de 5 exemplars d’un llibre de temàtica blava, la publicació escrita pel lleidatà Joan Ezquerra López sobre un dels millors davanters de la història de la Unió Esportiva Lleida, Mariano Azcona Murugarren, anomenada Azcona ‘Abrelatas’. Des de 1984 fins al 1991, l’exjugador blau nascut a Andosilla (Navarra) va deixar un gran record al camp d’Esports sent un dels millors ariets de les darreres dècades: gol i ambició que van dur el club blau a aconseguir dos ascensos a Segona Divisió A.

Entre tots els associats dels Amics del Lleida sortejarem els propers dies 3 llibres d’Azcona ‘Abrelatas’. Els dos restants seran rifats entre els qui responguin correctament la pregunta que es troba en la nostra xarxa social de Twitter @amicsdellleida:

La temporada 86-87 el Lleida guanya la XIV edició del Nostre Catalunya jugant la final contra el Girona. En la semifinal el Lleida s’imposa 4-2 amb 2 gols d’Azcona. Contra qui va disputar aquesta semifinal el Lleida?

Participeu-hi! Us farem saber els guanyadors ben aviat.

Visca el Lleida i visquin els llibres!

moon