Revista

Una de les iniciatirevistaves que ha dut a terme l’Associació és recuperar, a curt termini, la revista Som i Serem, una publicació que va tancar l’estiu de 2013, després de gairebé dos anys d’aventura en la que es van publicar 18 números al voltant del Lleida, amb pàgines d’actualitat, reportatges, història i opinió, de la mà del seu director, Oriol Jové, que va iniciar el projecte amb 13 anys, i amb la col·laboració de reconeguts periodistes del panorama esportiu lleidatà com en Daniel Badia, en Jordi Guardiola o el Francesc Latorre.

La revista Som i Serem, digital en la seva etapa anterior, té el seu horitzó en la publicació en paper, amb la mateixa essència i col·laboradors anteriors, amb una imatge millorada i amb millor qualitat informativa, per tal de recuperar aquest producte de gran qualitat que serà imprescindible a la llar de tot aficionat blau, soci de l’Associació.

Si voleu donar un cop d’ull a les edicions que es van publicar en la primera etapa de la publicació, ho podeu fer seguint l’enllaç de la revista Som i Serem.

La recuperació de la revista, ara anomenada Lo Lleida, ja porta les següents publicacións:

Podeu contactar amb nosaltres per tractar qualsevol aspecte de la revista enviant un correu electrònic a revista@amicsdellleida.org.