Associa’t a ADAL

Vols fer-te soci/a de l’Associació d’Amics del Lleida?
 L’Associació d’Amics del Lleida pot funcionar gràcies a les quotes dels seus associats. Amb aquestes es financien totes i cadascuna de les activitats que organitza l’Associació. Pots escollir la modalitat d’associat que més s’adapti al teu compromís amb nosaltres:

Quotes

CATEGORIA
QUOTAPERFIL
Individual25,00 €Persones físiques vinculades o interessades en el Lleida.
Familiar40,00 €Conjunt de persones físiques que conformen una família (fins a primer grau de consanguinitat), que comparteixen l'estima pel Lleida i que desitgen actuar com una única entitat en l'Associació.
Empresa / Associació25,00 €Persones jurídiques interessades a donar suport a les funcions que exerceix l'Associació i potenciar les seves activitats. Aquesta és la quota bàsica, ampliable segons el compromís establert amb l'Associació.
Protector60,00 €Persones físiques o jurídiques que realitzen aportacions a l'Associació obtenint especial protecció a la seva imatge en termes d'agraïments, preferències en l'ordre de patrocinadors de l'Associació.

Avantatges de ser soci

Com a membre de l’Associació d’Amics del Lleida, sigui quin sigui el tipus de associat, podràs gaudir dels següents avantatges:
  • Participar en qualsevol dels actes que organitzi l’Associació exclusivament per als seus associats.
  • Gaudir d’un preu més avantatjós (respecte a un no associat) en alguna de les activitats (fòrums, debats, xarrades, actes socio-culturals…) organitzades per l’Associació.
  • Rebre periòdicament i en format físic la revista Lo Lleida, que serà exclusiva per als associats.
  • Disposar de veu i vot en qualsevol de les Juntes Ordinàries o Extraordinàries que, periòdicament, organitzi l’Associació.
  • Obtenir el carnet d’associat i la categoria d’associat a què pertanys (en procès).
  • L’associat formarà part de la primera i única associació d’amics del Lleida establerta fins a l’actualitat, contribuint així a un acte d’estima cap al club i la ciutat.

Com fer-te soci

Associar-se a ADAL contribueix al sosteniment de les seves activitats. Pots fer-ho de forma senzilla per mitjà de les següents vies:
online-24  Online
mail  Correu electrònic

En cas que la teva opció de pagament sigui la transferència bancària, ingressa la quota escollida al compte de l’ADAL, a Caixa Guissona, amb el teu NOM COGNOM1 COGNOM2 com a Concepte i Associació d’Amics del Lleida de Futbol com a Beneficiari i número de compte ES97 3140 0001 99 0011855600.

Recorda que abans ens has d’haver enviat les teves dades per mitjà de les vies anteriors.

Actualització de dades de soci/sòcia

Posa’t en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a socis@amicsdellleida.org indicant les dades que voleu actualitzar.