Pretemporada del Lleida Esportiu 2015/16

Passats quasibé 2 mesos del darrer partit de Lliga, el Lleida Esportiu viu ja immers en la pròxima campanya. L’equip blau ha realitzat els primers moviments en el mercat de fitxatges: Iván Crespo (30 anys, porter del Real Murcia), Toño (28 anys, central) i Colinas (27 anys, extrem), provinents del CD Toledo i Doncel (18 anys, extrem de la Damm). També ha vist com peces importants de la plantilla deixaven el club: Pau Torres, Barreda, Miramón, Nieto, Osado, entre d’altres.

Des de l’Associació volem agrair l’esforç i lluita constants mostrats durant tot aquests temps al terreny de joc.

A més, ja hem conegut que el Lleida tornarà a jugar aquesta propera temporada al grup III de Segona B juntament amb equips valencians i balears. Durant la pretemporada l’equip blau ja té tancats els següents enfrontaments amistosos:

  • Dijous, 19 de juliol al Camp d’Esports contra el CD Sariñena
  • Dissabte, 25 de juliol al Camp d’Esports contra El Carmen
  • Dimarts, 4 d’agost a la ciutat esportiva del Saragossa contra el Saragossa B
  • Dissabte 8 d’agost a l’Estadi de Montilivi contra el Girona FC
  • Dimecres 12 d’agost al Camp Municipal Jesús Remón Guripa de Buñuel contra el CA Osasuna

El Lleida, a més, tindrà el seu primer partit oficial corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya contra el FC Ascó l’1 o 2 d’agost, a l’Estadi Municipal de la localitat ebrenca.

El club també ha presentat la campanya de socis i les noves equipacions per la propera temporada. L’equip estrenarà nova primera equipació, de blau amb unes franges blanques laterals i mantindrà la samarreta amb els colors de la senyera catalana com a tercera indumentària. La novetat més notable es troba en la segona equipació, que recordarà l’històric equip dels Calaveres, antecessor del Lérida Balompié.
SegonaEquipacio1516

La samarreta, de color blanc, compta amb una franja diagonal negra amb dos dels escuts de la història del futbol lleidatà, l’escut del Lleida Esportiu i el de l’Associació Esportiva Calaveres, una calavera amb la inscripció ‘Els Calaveres, Lleida 1924’ just a sota.

Des de l’Associació volem reivindicar la història del Lleida explicant com va sorgir l’Associació Esportiva Calaveres en aquest article.

moon