LO LLEIDA Nº13 – MARÇ 2020

El COVID-19 ho ha paral·litzat tot: competicions locals i internacionals tant de futbol com de la resta d’activitats esportives. L’Eurocopa 2020, que s’ha de disputar en multitud de ciutats europees, s’ha aplaçat a l’any vinent. Els Jocs Olímpics de Tòquio, també planificats per aquest estiu, són a prop de ser desplaçats en el calendari davant la impossibilitat de dur-los a terme amb normalitat. A Espanya, s’han aturat totes les lligues de futbol, tant femenines com masculines, i ha deixat les aficionades i aficionats a l’esport rei orfes. Confinada a casa, d’acord amb les indicacions de les Autoritats Sanitàries, el Coronavirus ha pres a l’afició del Lleida les darreres 10 jornades de lliga i l’incertesa de conèixer si es reprendrà una lliga del tot apassionant, amb els 6 primers classificats separats per només 4 punts.

En uns moments tant complicats i inèdits com els que estem vivint, tant a nivell sanitari com social i econòmic, han sorgit moltes iniciatives per fer d’aquests dies casolans un període quelcom més entretingut. Des dels Amics del Lleida no volem faltar a la nostra cita i anunciem l’arribada d’un nou número de la revista més blava, Lo Lleida: la tretzena publicació. En aquesta ocasió, donades les circumstàncies en la que ens troben (futbol aturat, incapacitat de repartiment de la revista en condicions…) volem fer arribar aquesta edició a tots els aficionats del futbol lleidatà. És per aquest motiu, que obrim a tot el públic el número 13 en el següent enllaç: https://issuu.com/amicsdellleida/docs/lleida__13.

La portada de Lo Lleida nº 13 és la següent:

L’índex de la revista conté:

  • Lo retrato, amb la image de l’inici de temporada: “Una nova aposta”
  • El reportatge “Els guardians de la porta”, escrit pel @FerranMontardit
  • L’article d’opinió del Sergi Maza: “Tot pel Lleida però sense el Lleida”
  • El reportatge “Les estadístiques del Lleida Esportiu”
  • L’article d’opinió del David Garcia (@david_gs5): “He vist coses increïbles”
  • El retrovisor del @DaniBadia: el noi d’Oliana, Joan Reig
  • Lo raconet de l’Associació
  • Lo puesto 27 del @FerranMontardit: “Jo volia parlar de Molo”

A més d’altres continguts relacionats amb el Lleida Esportiu.

L’entrega de la revista física serà proporcionada a tots els associats/des dels Amics del Lleida tant aviat com les indicacions de la Conselleria de Salud així ho indiquin, i amb la preocupació present de poder retrobar-nos a les prèvies dels partits al Camp d’Esports.

Esperem que gaudiu d’aquest número de la revista i de tot el seu contingut!

Molta força per aquests dies que venen, els Amics del Lleida també ens quedem a casa.


Son molts aficionats i aficionades els que gaudeixen de la revista Lo Lleida periòdicament. No et quedis sense ella i rep-la associant-te als Amics del Lleida!

moon