L’Aplicació mòbil dels Amics del Lleida – Versió 3.0

Tal com vam anunciar en el número 12 de la revista LoLleida llancem la versió 3.0 de l’aplicació mòbil més blava. En aquesta tercera versió, l’aplicació incorpora:

  • Secció d’estadístiques: Aquest apartat, situat en el menú lateral Història del Lleida > Estadístiques, permetrà observar i comparar estadístiques del club blau des de la seva fundació (2011) fins l’actualidad. En ella es podran comparar dues o més temporades de lliga tenint en comptes els paràmetres de puntuació i posició en la classificació. Les dades, actualment estàtiques, aniran actualitzant-se amb les obtingudes en les següents campanyes sense necessitat d’actualitzar l’aplicació:
  • El Twitter del Lleida: en aquesta secció s’hi pot trobar una llarga llista de jugadors i exjugadors que han militat a les files del Lleida, juntament amb els seus comptes de Twitter. Una interessant forma de connectar amb els ídols d’ara i de sempre.
  • La secció Segueix el Lleida, la darrera de les seccions de l’aplicació, incorpora un seguit de canals d’informació a través dels quals podràs seguir el Lleida: l’emissora d’Ua1, SER Lleida, TV Lleida, Esport3…

SUPORT SISTEMA OPERATIU

La versió 3.0 de l’aplicació mòbil és compatible amb qualsevol dispositiu Android +4.4, tot i que algunes versions anteriors també hi són compatibles. L’associació segueix treballant per llançar la seva versió per iOS.

ON DESCARREGAR-LA

L’aplicació es pot descarregar des del següent link o bé accedint al menú lateral dret de l’aplicació web.


Com en qualsevol altra iniciativa dels Amics del Lleida, estem oberts a rebre qualsevol feedback que millori l’usabilitat i augmenti l’interès de tots els usuaris de l’aplicació, que per altra banda, continuarà en desenvolupament i oferint noves versions amb contingut extra. A gaudir-la!

moon