Penya de Quinieles

L’AssociaciIMG_0226ó d’Amics del Lleida i “Rosa de Ponent”, l’Administració de Loteries nº 1 de Lleida, han creat la Primera Penya de Quinieles relacionada amb el Lleida.

La Penya de Quinieles de l’Associació d’Amics del Lleida posarà en marxa la seva primera Quiniela just després de la jornada 3 de Primera Divisió (14-15 de setembre), tot preparant l’inici d’apostes per la jornada 4. La modalitat, que amb tota seguretat serà la múltiple directa amb una variant al voltant dels 8 dobles, valdrà al voltant dels 6 euros (xifres que poden variar lleugerament segons el nombre d’apostants) i comptarà amb l’inestimable col·laboració d’integrants del Lleida de totes les èpoques, entre d’altres. Seran ells els encarregats d’omplir cada setmana la quiniela de la jornada, que passarà a portar els seus noms.

Aquesta iniciativa compta ja amb un bon grapat d’interessats en participar-hi.

L’administració posa a disposició dels jugadors dues vies d’aposta:

  • Apropar-te a l’Avinguda Francesc Macià, 15
  • Fer-ho a través de la pàgina web, previ registre d’alta. L’usuari serà capaç de fer transferència de l’aposta realitzada a l’administració, que li proporcionarà el resguard de la quiniela apostada.

IMG_0223            IMG_0225

L’èxit de participació en la Penya de Quinieles dels Amics del Lleida comportarà que l’Associació pugui tirant endavant més fàcilment les iniciatives que té pensades entorn el nostre club.

Estigueu atents a propers esdeveniments al voltant de la nostra Penya de Quinieles!


rosaponentdescriptiu

Rosa de Ponent és una empresa especialitzada en la venda i gestió de tots els productes de Loterías y Apuesta del Estado. Gestionen tant penyes com loteries corporatives d’empresa a través de la seva pàgina web. Amb una experiència de 55 anys en el sector és l’administració de loteries més antiga de Lleida. Actualment es troba situada al carrer Avinguda Francesc Macià 15 (25007).

Facebook

Rosa de Ponent

Location

Avinguda Francesc Macià 15, Lleida

online-24

www.loteriaslleida.com

mail

info@loteriaslleida.com

phone

973 22 00 02

moon