Lo Lleida nº 4, edició especial

El número 4 de la revista de l’Associació d’Amics del Lleida, Lo Lleida, exclusiva per als nostres associats, es posarà a la venda per a tots aquells aficionats que la desitgin. La quarta entrega de Lo Lleida es tracta d’un número especial amb més pàgines de l’habitual, per tal de fer arribar a més gent aquesta magnífica publicació dedicada exclusivament al Lleida, i la única existent avui en dia amb aquestes característiques.

La revista 4 té un preu unitari de 8 euros i es podrà abonar mitjançant transferència o ingrés bancari al número de compte de l’Associació (ES97 3140 0001 99 0011855600). Com a beneficiari ha de figurar l’Associació i com a concepte el vostre nom complert seguit de “revista 4”.

A part del pagament s’ha d’enviar un correu electrònic a associacio@amicsdellleida.org amb el vostre nom, cognoms, i adreça on se us farà arribar la revista.

La data límit per reservar i abonar el preu de la revista és el proper 11 de setembre.

Totes les persones que adquireixin aquest exemplar podran comprovar la qualitat de la publicació, així com les magnífiques entrevistes (en aquesta edició, parlem amb Molo i Escoda) i interessants articles que hi han en el seu interior.

Recordem que l’Associació d’Amics del Lleida publica la revista de forma trimestral, és a dir, els associats gaudeixen de 4 revistes per any. Si aquesta publicació us agrada i voleu gaudir de les 4 revistes, associeu-vos als Amics del Lleida en la modalitat que més us agradi!

moon