Blau al firmament

CdH7GoOW8AEQgJU

Després de mesos d’esforços, l’Associació d’Amics del Lleida presenta una altra de les seves iniciatives estrella en format paper. A part de la revista Lo Lleida, que ja es troba en la seva segona entrega i que ha tingut una gran acollida entre els nostres associats, l’Associació compta ara amb la publicació lleidatanista estrella de la propera Diada de Sant Jordi 2016.

“Blau al firmament” és un recull de 30 vivències sobre el Lleida, explicades pels seus propis protagonistes: jugadors, entrenadors, periodistes, personalitats de la societat civil, entre altres, que han format part, d’una forma o altra, de la història del club blau.

Ilustres personatges com José Manuel Esnal “Mané”, Txema Alonso, Antoni Gausí o Jordi Guardiola participen en aquesta col·lecció emotiva del Lleida de totes les èpoques, enfocada des de tots els punts de vista, i que de ben segur evocarà records ja oblidats i donarà a conéixer passatges mai fet públics.

És així com “Blau al firmament” vol compartir espai amb altres publicacions referència relacionades amb el Lleida, com “Història del Futbol a Lleida” de Carmelo Moncayo, del 1996, o “Som del Lleida”, editat pel diari Segre l’any 2000.

El preu de “Blau al firmament” tindrà un cost de 11€ pels nostres associats i 14€ pel públic en general. En breu, comunicarem la seva data de llançament.

És l’ocasió perfecta per regalar Lleida a tots els seguidors del nostre estimat club.

moon