20604, el número de la Grossa de Cap d’Any 2017

Any rere any, l’Associació d’Amics del Lleida continua fent costat la Grossa de Cap d’Any que, com sempre, es sortejarà el darrer dia de l’any al nostre país. Per aquest 2017 que anem deixant enrere l’Associació jugarà amb els Amics del Lleida el número 20604.

Tal i com es va fer l’any passat, els nostres associats tindran preferència de compra de les participacions. Cada associat té en reserva 1 butlleta que pot adquirir fins al dia 3 de desembre. La resta de butlletes es posaran a la venda pel públic en general.

Cada butlleta té un cost de 5€, repartits entre 4€ de loteria i 1€ de donatiu per l’Associació i les seves activitats.

Des d’aquest proper diumenge, coincidint amb l’espectacular matx entre el conjunt blau i el Mallorca, ja podeu adquirir el número. Ens trobarem a l’antic bar Gerva’s, davant de l’entrada 7 Antoni Palau del Camp d’Esports, fent la prèvia.

Molta sort de nou enguany!


La numerologia ha estat un dels trets fonamentals de la Grossa de Cap d’Any dels Amics del Lleida des de la nostra primera participació en aquest sorteig.

Al 2015 l’Associació va escollir el número 05693 en homenatge al dia del segon i darrer ascens del Lleida a Primera Divisió en tota la seva història (05 de juny (mes 6) de 1993). El número apostat l’any passat, el 25650, feia referència a la data, precisament, del primer ascens a Primera Divisió (25 de juny (mes 6) de 1950). 

Aquest 2017 continuem apostant pels números que han portat sort al Lleida i a tots els seus aficionats. Enguany juguem el número 20604, en homenatge al dia del darrer ascens a Segona Divisió A (20 de juny (mes 6) del 2004). La Unió Esportiva Lleida, comandada per l’exjugador i exentrenador, durant 3 períodes, Miguel Rubio va finalitzar la temporada 2003-04 com a campió del grup III de Segona B. Malgrat un inici de temporada acceptable (4 victòries, 2 empats i 3 derrotes), Rubio ocupava el lloc del tècnic Bonachera, que deixava l’equip 9è a la classificació. Des d’aquella jornada, el Lleida va perdre només 7 partits i va finalitzar la Lliga amb 68 punts, per davant de Lorca Deportiva (67p.), Gimàstic de Tarragona (67p.) i el Castelló (67p.).

Aquell Lleida, d’Eduardo, Txema, Bruno Saltor, Dani Marín, Lezaun i Nakor, entre altres, va disputar el play-off d’ascens en format lligueta contra la Cultural Leonesa, el Pájara Playas i el Celta B. Després de dues victòries i dos empats, el Lleida va viure la seva última gran alegria: la derrota per 3 a 0 contra el Celta B va desfermar tots els ànims i el verd del Camp d’Esports va ocupar-se per un allau d’aficionats blaus i per tota la ciutat. La darrera jornada a Vigo, del tot intrascendent, va certificar un ascens que 13 anys després encara somiem.

moon