Concurs #RelaTweetDelLleida

ConcursFotografia

L’Associació d’Amics del Lleida presenta el concurs #RelaTweetDelLleida, una nova iniciativa per divulgar el sentiment del nostre Lleida present en els seus aficionats.

1. OBJECTIU

L’objectiu d’aquest concurs és fomentar el sentiment blau a través d’un microrelat escrit a Twitter. Amb un màxim de 140 caràcters, l’aficionat del Lleida expressa un passatge, una emoció, un sentiment, un concepte, quelcom que l’evoqui algun record o desig relacionat amb el Lleida.

Aquesta iniciativa pretén fer arribar l’emoció del nostre club no només entre els membres de la família blava, sinó a totes aquelles persones que encara no en formen part.

2. TEMÀTICA

El tema general dels microrelats serà el Lleida Esportiu, en totes les seues formes possibles: diferents etapes del club, partits de totes les competicions, jugadors, entrenadors, plantilles, instal·lacions, etc.

TÈCNICA, FORMAT I PRESENTACIÓ

La tècnica i la forma d’abordar el tema seran lliures, tenint en compte les peculiaritats descrites. Es valorarà la capacitat de síntesi i la qualitat narrativa, a part de l’ortografia.

BASES DEL CONCURS

1. Podrà participar en el concurs qualsevol usuari que segueixi el nostre Twitter @amicsdellleida.

2. Cadascun dels nostres followers podrà publicar un tweet amb la seva reflexió sobre el Lleida amb el hashtag #RelaTweetDelLleida.

3. La participació serà individual, per cada usuari de Twitter.

IDENTIFICACIÓ

En cas que l’usuari sigui proclamat guanyador, caldrà que proporcioni les seves dades, en missatge directe, al Twitter de l’Associació en el moment en què se li comuniqui per tal de ser guardonat amb el premi del concurs.

DATES D’ADMISSIÓ

El concurs dóna el tret de sortida el 5 de maig de 2015, finalitzant a finals de la present temporada futbolística, sent aquest termini improrrogable, prenent com a referència la publicació del tweet.

JURAT

El jurat d’aquest concurs estarà format pels 7 membres de la junta de l’Associació.
Cadascuna d’aquestes persones tindrà un vot. En cas d’empat, la junta consensuarà el tweet guanyador.

DECISIÓ

La decisió es produirà a la finalització de la temporada, prèvia deliberació del jurat. La decisió del jurat serà inapel·lable i el sol fet de participar en el concurs suposa l’acceptació de les bases en la seva literalitat i el seu esperit. Qualsevol circumstància no recollida en les mateixes serà resolta pel jurat.

PREMI

Pilota signada pels jugadors

El guanyador del concurs #RelaTweetDelLleida serà premiat amb una pilota del Lleida Esportiu signada pels jugadors del conjunt blau.

L’autor del tweet premiat haurà d’assistir, en persona o per delegació, a l’acte de lliurament del premi.

Segueix-nos al Twitter, mostra els teus sentiments blaus i guanya el concurs!